Header image

Ny information 4. maj 2021

Kære elever
Gode nyheder! Danseskolen genåbner for alle voksne over 18 år fra og med mandag den 10. maj 2021. Alle vil modtage en mail i løbet af et par dage med plan over forlængelsen af vintersæsonen.

Husk der skal bæres mundbind i garderoben, samt fremvises coronapas. Coronapasset kan både være fuld vaccination, PCR-test eller lyntest.

Vi glæder os vildt meget til at danse med jer igen! I er savnet!

Ny information 17. april 2021

Endelig!!! - Genåbning af danseskoler!

Vi er virkelig glade for at kunne melde ud at vi åbner op igen efter ca. 4 måneders tvangsnedlukning. Vi har set frem til denne dag meget længe!

Fra og med den 21. april må vi danse igen med børn og unge under 18 år.

Fra og med 6. maj må vi åbne op for alle over 18 år.

Grundet restriktioner er det desværre stadig ikke muligt for forældre og søskende at opholde sig indendørs på danseskolen. Men mon ikke vi kan klare dette, når bare vi kan få lov at danse.

Vi glæder os enormt meget til at se jer alle igen, tiden kan vist ikke gå hurtigt nok!

Genåbningshilsner fra
Team Reinhardt Dans

Ny information 15. april 2021

Vi venter i spænding!
Det vides endnu ikke hvilke indendørs idrætsaktiviteter, der får lov at åbne den 21. april. Vi håber og ser frem til, at det blandt andet er dans, da vi alle savner at bevæge os igen til god musik. Afdansningsballet den 24. april er derfor desværre aflyst igen i år. Vi havde alle sådan glædet os til denne store dag, hvor I - kære elever - alle skulle være årets stjerner i den store danseopvisning. Det er med tungt hjerte at vi for andet år i træk er nødt til at aflyse vores afslutningsshow.

Vi håber virkelig på at den 21. april bliver vores dag for genåbning, så vi herfra kan forlænge sæsonen og få lov at danse igen.

Tak for jeres store tålmodighed, opbakning samt søde positive mails, de varmer alle sammen.

Vi ses snart igen!

Ny information 23. marts 2021

Kære elever og forældre

Endelig er der lys for enden af tunnelen! En genåbningsplan for indendørs idræt, yaaay vi er med! Der er pt flere datoer for indendørs idræt, og vi ved stadig ikke hvilken af datoerne der bliver vores dag. Men vi har noget at glæde os til. Vi er allerede i fuld gang med en masse planer for åbningen, og I får naturligvis direkte besked via mail, når vi ved noget helt konkret om åbningen, restriktioner mm. De mails glæder vi os rigtig meget til at sende ud!

Vi savner jer og glæder os enormt meget til at slå dørene op for jer igen i både Taastrup & Roskilde. Tak fordi I alle har været så tålmodige. Vi er rigtig glade for alle de mails vi har modtaget med beskeder om at både børn og voksne savner dansen og danseskolen.

Vi ses snart!!!!

Kæmpe virtuelle knus fra team Reinhardt Dans